myslíme na příroduNIVA
Madeta.cz

Recepty

Kategorie:

Produkt:

Doba přípravy:

Bramborový salát s Romadurem

Bramborový salát s Romadurem

Ingredience (6 porcí) 800 g uvařených brambor 1 Romadur 4 vejce hrst kopru 5 kyselých okurek 1 jarní cibulka 4 lžíce majonézy sůl, pepř  

Číst dále...
Trhací chléb se sýrem Lipánek gouda

Trhací chléb se sýrem Lipánek gouda

Indredience (8 porcí) 320 g hladké mouky 80 g celozrnné žitné mouky 20 g olivového oleje 250 g vlažné vody 7 g sušeného droždí 9 g soli 1/2 lžičky drceného kmínu   Náplň: 3× sýr Lipánek gouda   Česnekové máslo: 100 g Jihočeského másla pokojové teploty 3 stroužky česneku hrst nasekaných bylin špetka soli

Číst dále...
Žampionová polévka s Jihočeskou nivou Premium

Žampionová polévka s Jihočeskou nivou Premium

Ingredience (6 porcí) 400 g žampionů 1 cibule 1 stroužek česneku 2 střední brambory špetka muškátového oříšku 2 bobkové listy 2 lžíce Jihočeského másla 700 ml vývaru nebo vody 150 ml Jihočeské čerstvé smetany sůl, pepř 100 g Jihočeské nivy Premium  

Číst dále...
Jahodový koláč z Jihočeského jogurtu Nature

Jahodový koláč z Jihočeského jogurtu Nature

Ingredience 1,5 hrnku hladké mouky 3/4 lžičky kypřicího prášku 0,5 lžičky jedlé sody špetka soli 120 g povoleného Jihočeského másla + na vymazání formy 1 hrnek cukru 2 vejce 1/3 hrnku bílého Jihočeského jogurtu Nature 1/3 hrnku čerstvého Jihočeského mléka 10 jahod + na ozdobu 100 ml čerstvé Jihočeské smetany ke šlehání 20 g moučkového cukru  

Číst dále...
Plněné těstoviny se sýrem Lipánek a rajčatovou omáčkou

Plněné těstoviny se sýrem Lipánek a rajčatovou omáčkou

Ingredience (2 porce) 400 g těstovin vhodných na plnění (canneloni, rigatoni atd.) 200 g Jihočeského žervé 200 g čerstvého špenátu 150 g sýru Lipánek 48 % 500 g drcených rajčat 15 g bílého vinného octa 10 g cukru 10 g soli špetka pepře 10 g cherry rajčat 10 g olivového oleje 2 stroužky česneku 10 g čerstvého tymiánu 10 g čerstvé bazalky  

Číst dále...
Citronové řezy s tradičním Lipánkem a drobenkou

Citronové řezy s tradičním Lipánkem a drobenkou

Ingredience  100 g cukru 200 g hladké mouky + na vysypání formy 90 g Jihočeského bílého jogurtu Nature 1 vejce kůra z jednoho citronu 0,5 lžičky jedlé sody 1 lžička prášku do pečiva 1 lžíce citronové šťávy 90 ml oleje špetka soli Jihočeské máslo na vymazání formy 2 citrony na ozdobu Náplň: 2 vejce 300 g tradičního Lipánka 3 lžíce citronové šťávy 30 g cukru Drobenka: 60 g Jihočeského másla 50 g cukru 60 g hladké mouky  

Číst dále...
Italské bochánky plněné tvarohovým Lipánkem

Italské bochánky plněné tvarohovým Lipánkem

Ingredience (6 porcí) 80 ml čerstvého Jihočeského mléka 320 g hladké mouky 42 g cukru 5 g soli 3 vejce 7 g instantního droždí 90 g Jihočeského másla kůra z půlky citronu Krém: 100 ml čerstvé Jihočeské smetany 100 g tvarohového Lipánka 10 g moučkového cukru  

Číst dále...
Karamelový krém z čerstvého Jihočeského mléka a smetany

Karamelový krém z čerstvého Jihočeského mléka a smetany

Ingredience (na 2 porce) Karamel: 200 g cukru 40 ml vody Dokončení: 40 g cukru 3 žloutky 1 vejce 10 g vanilkové pasty 200 g čerstvého Jihočeského plnotučného mléka 100 g Jihočeské smetany + 150 g na ozdobu  

Číst dále...
Těstoviny s Jihočeským bílým jogurtem Nature, hráškem a cuketou

Těstoviny s Jihočeským bílým jogurtem Nature, hráškem a cuketou

Ingredience (2 porce) 400 g těstovin dle vlastního výběru 250 g Jihočeského bílého jogurtu Nature 1 lžíce hladkolisté petržele 1 hrst čerstvé bazalky 2 stroužky česneku 300 g cukety 150 g mraženého hrášku sůl olivový olej  

Číst dále...
Makarony se sýrem – Blaťácké zlato

Makarony se sýrem – Blaťácké zlato

Ingredience: 300 g těstovin (makarony nebo kolínka) 2× Blaťácké zlato 350 ml Jihočeského mléka 2 lžíce hladké mouky 2 lžíce Jihočeského másla muškátový oříšek sůl, pepř 2 lžíce strouhanky  

Číst dále...
Jahodový milkshake s kešu máslem a jahodovým mlékem Lipánek

Jahodový milkshake s kešu máslem a jahodovým mlékem Lipánek

Ingredience: 1 jahodové mléko Lipánek 100 ml Jihočeského mléka hrst čerstvých nebo mražených jahod 2 lžíce kešu másla 1 lžíce rýžového sirupu (nebo dle chuti) 100 ml Jihočeské smetany na dokončení  

Číst dále...
Waldorf salát s Jihočeskou nivou Fit 30 %

Waldorf salát s Jihočeskou nivou Fit 30 %

Ingredience (2 porce) 150 g Jihočeské nivy Fit 30% 150 g salátu little gem 50 g řapíkatého celeru 30 g bulvového celeru 50 g jablek 30 g hroznového vína 20 g vlašských ořechů 100 g Jihočeského žervé 30 g majonézy 30 g medu šťáva z jednoho citronu 15 g dijonské hořčice 15 g hrubozrnné hořčice sůl pepř  

Číst dále...

Zobrazeno 12 z 557 receptů

Načíst dalších 12...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
myslíme na příroduNIVA

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk