We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Francouzská cibulačka se sýrovými toasty a sýrem Madeland

Francouzská cibulačka vás krásně zahřeje a provoní kuchyni tymiánem. Samozřejmě nesmí chybět sýrové krutony zapečené s Madelandem.

Francouzská cibulačka se sýrovými toasty a sýrem Madeland

Ingredience (na 4 porce)

  • 4 cibule
  • 100 ml sektu
  • 400 ml drůbežího vývaru
  • Jihočeské máslo
  • bageta
  • 1 balení sýru Madeland
  • tymián
  • olivový olej

Instructions for preparation

V kastrůlku rozehřejeme Jihočeské máslo a orestujeme cibuli nakrájenou na kolečka. Osolíme, opepříme a restujeme do zhnědnutí. Poté necháme chvíli pod pokličkou odstát. Přilijeme sekt, vývar a přidáme čerstvý tymián. Bagetu nakrájíme na plátky a opečeme z obou stran na olivovém oleji. Polévku nandáme do misek, nasypeme nastrouhaný sýr Madeland, navrch položíme opečenou bagetku s plátkem sýra Madeland a vložíme zapéct do trouby. Po upečení ozdobíme tymiánem a můžeme podávat.

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk