This website uses cookies to help us improve our services, personalize ads, and analyze traffic. By using our site you agree to this.
Více informací
We think of nature
Madeta.cz

Slané „raffaelo" z Jihočeské nivy

Co sladké cukroví doplnit slanou pochoutkou? Potěší chuťové pohárky nejen vaše, ale i těch, kteří přijdou na návštěvu. Hodí se též k silvestrovské tabuli.

Slané „raffaelo

Ingredience

  • 400 g Jihočeský eidam 45%
  • 1-2 ks taveného sýra Lipno
  • 110 g Jihočeské nivy 50%
  • kečup, křen, citron, kokosová moučka, česnek

Instructions for preparation

Eidam i nivu nastrouháme a smícháme s taveným sýrem.
Rozdělíme na třetiny, přičemž do jedné vmícháme kečup, do druhé jemně nastrouhaný křen a dochutíme citronovou šťávou. Do třetí pak vmícháme utřený česnek.
Vytvarujeme kuličky, které obalíme ve strouhané kokosové moučce.
Před podáváním necháme vychladit.

to the list of recipes...
#vypecenavyzva

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
We think of nature
#vypecenavyzva

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen