We think of natureDownload catalogue
Madeta.cz

Slané „raffaelo" z Jihočeské nivy

Co sladké cukroví doplnit slanou pochoutkou? Potěší chuťové pohárky nejen vaše, ale i těch, kteří přijdou na návštěvu. Hodí se též k silvestrovské tabuli.

Slané „raffaelo

Ingredience

  • 400 g Jihočeský eidam 45%
  • 1-2 ks taveného sýra Lipno
  • 110 g Jihočeské nivy 50%
  • kečup, křen, citron, kokosová moučka, česnek

Instructions for preparation

Eidam i nivu nastrouháme a smícháme s taveným sýrem.
Rozdělíme na třetiny, přičemž do jedné vmícháme kečup, do druhé jemně nastrouhaný křen a dochutíme citronovou šťávou. Do třetí pak vmícháme utřený česnek.
Vytvarujeme kuličky, které obalíme ve strouhané kokosové moučce.
Před podáváním necháme vychladit.

to the list of recipes...

Podobné recepty

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
We think of natureDownload catalogue

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk