Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
myslíme na příroduRakletuj s Madetou
Madeta.cz

Slané „raffaelo" z Jihočeské nivy

15 minut

náročnost:

přehled receptů

Co sladké cukroví doplnit slanou pochoutkou? Potěší chuťové pohárky nejen vaše, ale i těch, kteří přijdou na návštěvu. Hodí se též k silvestrovské tabuli.

Slané „raffaelo

Ingredience

  • 400 g Jihočeský eidam 45%
  • 1-2 ks taveného sýra Lipno
  • 110 g Jihočeské nivy 50%
  • kečup, křen, citron, kokosová moučka, česnek

Návod na přípravu

Eidam i nivu nastrouháme a smícháme s taveným sýrem.
Rozdělíme na třetiny, přičemž do jedné vmícháme kečup, do druhé jemně nastrouhaný křen a dochutíme citronovou šťávou. Do třetí pak vmícháme utřený česnek.
Vytvarujeme kuličky, které obalíme ve strouhané kokosové moučce.
Před podáváním necháme vychladit.

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
myslíme na příroduRakletuj s Madetou

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen