myslíme na příroduNIVA
Madeta.cz

Otřásli jsme světem Jihočeského cottage

V průběhu léta začnete v regálech obchodů vídat Jihočeský cottage nejen v novém kelímku a novém designu, ale i v nových příchutích.
Otřásli jsme světem Jihočeského cottage

Vždy čerstvý, jemný a lehký. Takový je náš Jihočeský cottage. Sýrová zrnka obalená v lahodné smetaně, nízký obsah tuku a vysoký obsah snadno stravitelných bílkovin, to jsou důvody, proč je cottage ideálním výrobkem racionální výživy.

V průběhu léta začnete v regálech obchodů vídat Jihočeský cottage v novém kelímku a novém designu. Je barevnější, vyšší, takže zamíchat si oblíbenou lahůdku nebylo nikdy jednodušší. Tím ale nekončíme. Připravili jsme pro vás zbrusu nové příchutě: mango-chilli a Fit, které jistě potěší mnohé z vás.

Na Jihočeském cottage „ujíždíme“ nejen pro jeho benefity, ale také variabilitu použití ve studené i teplé kuchyni, na sladko i na slano. A právě o nápady na využití cottage se s vámi chceme podělit. Jíst Jihočeský cottage jen tak na lžičku, nebo třeba s pečivem? To je oblíbená klasika, ale skvěle se hodí také na pečení, do pomazánek, na těstoviny, a tak bychom mohli pokračovat. Zajímavé a konkrétnější typy na použití uvidíte nejen v televizi, ale také na webu www.madeta.cz, Facebooku a Instagramu.

Viděli jste již naši novou reklamu? Že ne? Jedná se o televizní kampaň, jaká tu ještě nebyla… A mimochodem, jste si jisti, že „cottage“ vyslovujete správně?

Madeta. Tak chutná sýr.

Další Madetovinky

na přehled Madetovinek...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
myslíme na příroduNIVA

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk