myslíme na příroduNIVA
Madeta.cz

Opečená vánočka s vanilkovou zmrzlinou, ovocem a Tvarohovým Lipánkem

15 minut

náročnost:

přehled receptů

Nejen o Vánocích si vánočka jistě zaslouží své místo na našem jídelníčku. Namazanou máslem, s marmeládou, nebo jen tak ji zná většina z nás. My vám přinášíme inovaci s Lipánkem.

Opečená vánočka s vanilkovou zmrzlinou, ovocem a Tvarohovým Lipánkem

Ingredience

  • 1 balení tvarohového Lipánka
  • vanilková zmrzlina
  • 1 lžíce Jihočeského másla
  • vánočka
  • hrst oříšků
  • moučkový cukr na posypání
  • ovoce dle chuti

Návod na přípravu

Vánočku nakrájíme na plátky. Na pánvi rozehřejeme Jihočeské máslo a vánočku opečeme z obou stran dozlatova. Poté potřeme tvarohovým Lipánkem. Přidáme kopeček vanilkové zmrzliny a posypeme ovocem, oříšky a moučkovým cukrem.

Podobné recepty

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
myslíme na příroduNIVA

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk