Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
myslíme na příroduRakletuj s Madetou
Madeta.cz

Pečená vepřová žebírka s Moravským bochníkem

Víme, že bychom se měli zaměřovat především na mléčné výrobky, ale ty mohou skvěle doplňovat masové pokrmy, přesvědčte se sami.

Pečená vepřová žebírka s Moravským bochníkem

Ingredience

  • 100 g sýru Moravský bochník
  • 400 g vepřová žebírka
  • Coleslaw
  • česneková bageta
  • petrželka

Marináda:

  • 1 lžíce sojové omáčky
  • půl lžíce soli
  • půl lžíce pepře
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce medu

Návod na přípravu

Všechny ingredience na marinádu smícháme v malé misce. Na plech vyložený pečicím papírem dáme omytá žebra, potřeme marinádou a dáme péct do předem vyhřáté trouby na 180 °C na cca 1 hodinu. Během pečení otáčíme a podléváme. Po upečení posypeme petrželkou a servírujeme se sýrem Moravský bochník, salátem Coleslaw a česnekovou bagetkou. Přejeme dobrou chuť!

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
myslíme na příroduRakletuj s Madetou

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen