Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
myslíme na příroduSýr na pánev
Madeta.cz

Cibulové kroužky s Madelandem

Jen tak na mlsání i pro jakoukoli slavnostní příležitost poslouží naše cibulové kroužky s Madelandem, sýrem mandlové chuti.

Cibulové kroužky s Madelandem

Ingredience

  • 2 větší bílé cibule
  • 50 g Madelandu
  • 50 g slaniny
  • jarní cibulka
  • 4 lžíce majonézy
  • 2 Jihočeské zakysané smetany
  • šťáva z menší půlky citronu
  • wasabi pasta
  • hladká mouka, strouhanka a vajíčka na obalování
  • olej na smažení
  • sůl
  • kari koření

Návod na přípravu

Nejprve nakrájejte cibuli na širší kolečka. Madeland na proužky, které budou šířkou odpovídat šířce cibulových kroužků, a stejně tak slaninu. Cibuli rozdělte na kroužky a mezi ně vrstvěte střídavě Madeland a slaninu. Cibulové kroužky obalte dvakrát v trojobalu a nechte chvíli odležet. Mezitím si připravte dipy.

Kari dip
K nadrobno pokrájené jarní cibulce přidejte dvě lžíce majonézy, tři špetky kari koření a celou zakysanou smetanu. Pečlivě promíchejte a nechte odležet.

Wasabi dip
Smíchejte dvě lžíce majonézy, sůl, citronovou šťávu, dvě lžičky wasabi pasty a tři lžíce zakysané smetany. Opět pečlivě promíchejte metličkou a také nechte odležet.

Cibulové kroužky smažte dozlatova a podávejte s vychlazenými di­py.

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
myslíme na příroduSýr na pánev

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenensksk