myslíme na příroduVyhraj s romadurem
Madeta.cz

Cordon bleu s Jihočeskou nivou 60 %

Cordon bleu s Jihočeskou nivou 60 %

Ingredience (2 porce)

  • 2 kuřecí prsa
  • 4 plátky šunky
  • 60 g gramů Jihočeské nivy 60 %
  • 400 g grenaille brambor
  • 2 lžíce čerstvé petržele
  • 1 lžíce pažitky
  • 50 g Jihočeského másla
  • olej
  • sůl
  • pepř

 

trojobal:

  • 1 vejce
  • čerstvé Jihočeské mléko
  • mouka
  • strouhanka

Návod na přípravu

Brambory uvaříme v osolené vodě. Kuřecí prso podélně nařízněme a rozevřeme jako knihu. Naklepeme na tenké plátky, osolíme a opepříme. Maso poklademe šunkou, Jihočeskou nivou 60% a opatrně přeložíme. Okraje spojíme párátkem. Obalíme v trojobale a smažíme ve větším množství oleje ze všech stran dozlatova. Servírujeme s vařenými bramborami přelitými rozpuštěným Jihočeským máslem a posypanými nasekanými bylinkami.

Podobné recepty

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
myslíme na příroduVyhraj s romadurem

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk