myslíme na příroduSýr na pánev
Madeta.cz

Sendvič s Jihočeským žervé, uzeným lososem, rukolou a medovým dresinkem

Máte chuť na nějakou svačinku či menší oběd? Jihočeské žervé doplní jemnou chutí uzeného lososa a s obyčejného sendviče se stane něco výjimečného.

Sendvič s Jihočeským žervé, uzeným lososem, rukolou a medovým dresinkem

Ingredience (1 porce)

  • 1 bageta
  • 1 balení uzeného lososa
  • 250 g Jihočeského žervé
  • 20 g pažitky
  • 50 g sušených rajčat
  • 50 g rukoly
  • 100 g majonézy
  • 50 g dijonské hořčice
  • 50 g medu

Návod na přípravu

Med, hořčici a majonézu smícháme a necháme odležet v lednici. Pažitku nasekáme najemno a smícháme s Jihočeským žervé. Osolíme podle chuti. Bagetu podélně rozkrojíme a obě půlky namažeme Jihočeským žervé. Na jednu půlku poklademe sušená rajčata, rukolu, lososa a ochutíme medovo-hořčičným dresinkem. Přiklopíme druhou půlkou a podáváme.

Na přehled receptů...

Podobné recepty

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

0
myslíme na příroduSýr na pánev

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtubelogo Tiktok

cscsenensksk