Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
myslíme na příroduRakletuj s Madetou
Madeta.cz

Zapečená brambora s Romadurem

Odér Romaduru a k tomu vůně pečených brambor s jarní cibulkou. To si "pošmákneme".

Zapečená brambora s Romadurem

Ingredience

  • 2 velké brambory
  • 200 g Romadur
  • jarní cibulka
  • klobása dle chuti
  • chilli paprička
  • sůl
  • pepř

Návod na přípravu

Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce do měkka. Uvařenou bramboru rozpůlíme a vydlabeme vnitřek. Klobásu, jarní cibulku a chilli papričku nakrájíme na tenká kolečka a smícháme s vydlabanou bramborou, solí, pepřem a nahrubo nastrouhaným Romadurem. Bramboru naplníme připravenou směsí a pečeme na 180 °C cca 15 minut. Po upečení posypeme čerstvou jarní cibulkou, chilli papričkou a podáváme :)

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
myslíme na příroduRakletuj s Madetou

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen