Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
myslíme na příroduSýr na pánev
Madeta.cz

Česnečka se sýrovými krutony s Blaťáckým zlatem

30 minut

náročnost:

přehled receptů

Chcete připravit česnečku tak trochu jinak? S Blaťáckým zlatem to bude mít tu správnou chuť.

Česnečka se sýrovými krutony s Blaťáckým zlatem

Ingredience

  • 120 g Blaťáckého zlata se zeleným pepřem
  • 1 litr kuřecího vývaru
  • 200 g uvařených brambor
  • pažitka
  • vejce
  • majoránka
  • 100 g česneku
  • rohlíky či jiné pečivo
  • sůl, pepř, kmín
  • olivový olej

Návod na přípravu

Na plech rozložíme nakrájený rohlík, poklademe jej nakrájeným Blaťáckým zlatem se zeleným pepřem a pokapeme olivovým olejem. Vložíme do trouby pod gril a zapečeme cca 5 minut podle druhu trouby. Na olivovém oleji (nebo sádle) si společně s kmínem dozlatova opečeme 100 g nakrájeného česneku. Je důležité jej stáhnout z plamene ihned, jakmile začne zlátnout. Ohřejeme kuřecí vývar, vložíme do něj opečený česnek, pažitku, majoránku a uvařené brambory. Dochutíme solí a pepřem. Přivedeme k varu a vmícháme rozšlehané vejce. Jakmile se vejce uvaří, stáhneme hrnec z plamene. Servírujeme s rozpečenými sýrovými krutony.

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
myslíme na příroduSýr na pánev

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenensksk