Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
myslíme na příroduRakletuj s Madetou
Madeta.cz

Domácí koblížky plněné Lahůdkou bez laktózy

Ještě teplé koblížky v prodejně stihnete koupit jen stěží. Zkuste si je udělat doma.

Domácí koblížky plněné Lahůdkou bez laktózy

Ingredience

  • 130 g Lahůdka zakysaná smetana jahodová bez laktózy
  • 80 g máslo ghí (kdo nemá intoleranci na laktózu, použije Jihočeské máslo)
  • 200 ml kokosové nebo mandlové mléko (kdo nemá intoleranci na laktózu, použije Jihočeské mléko)
  • 1 lžíce citronové kůry
  • 3 lžíce rumu
  • 25 g droždí
  • 450 g polohrubé mouky
  • 50 g cukru
  • 2 žloutky
  • cukr moučka
  • olej na smažení

Návod na přípravu

Z čerstvého droždí, teplého mléka a trochy cukru uděláme kvásek. Smícháme s ostatními přísadami a necháme vykynout. Vykynuté těsto na kobližky rozválíme, skleničkou vykrojíme kolečka, doprostřed dáme lžičku Lahůdky zakysané smetany od Madety bez laktózy a přikryjeme druhým vykrojeným kolečkem. Plněné kobližky osmažíme v rozehřátém oleji dozlatova. Hotové posypeme cukrem moučka a podáváme :)

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
myslíme na příroduRakletuj s Madetou

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen