Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
myslíme na příroduRakletuj s Madetou
Madeta.cz

Smažený Jihočeský syreček v pivním těstíčku doplněný svěžím mangovým dipem

Jihočeský syreček v nadýchaném pivním těstíčku, který potěší všechny milovníky tohoto nápoje. Navíc v kombinaci s jemně pikantním mangovým dipem vaše chuťové buňky zaplesají.

Smažený Jihočeský syreček v pivním těstíčku doplněný svěžím mangovým dipem

Ingredience

  • 1 Jihočeský syreček
  • 1 zralé mango
  • 1 červená cibule
  • chilli papričky
  • 2 stroužky česneku
  • slunečnicový olej
  • 3 lžíce hladké mouky
  • 1 lžička červené papriky
  • 1 vejce
  • 2 lžíce piva
  • sůl, pepř

Návod na přípravu

Nejprve připravte mangový dip. Zralé mango nakrájejte na malé kostičky, červenou cibuli nadrobno, stejně tak chilli papričky a česnek. Na pánvi rozehřejte slunečnicový olej, přidejte cibuli, chilli papričky, česnek a nakonec mango. Vše dobře promíchejte a duste, až bude mango zcela měkké, chutě se propojí a vznikne pasta. Pánev odstavte a dip nechte zchladnout.

Mezitím si připravte pivní těstíčko a nakrájejte syreček.

Smíchejte hladkou mouku, vejce, červenou papriku, pivo, sůl, pepř a vytvořte hladké těstíčko. Nechte chvíli odpočinout. Nakrájený syreček obalujte v těstě a smažte z obou stran po dobu přibližně 30 vteřin.

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
myslíme na příroduRakletuj s Madetou

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen