Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
myslíme na příroduSýr na pánev
Madeta.cz

Tagliatelle s krůtím masem na Jihočeském másle

Tagliatelle s krůtím masem na Jihočeském másle

Ingredience

  • 50 g Jihočeské máslo
  • 1 cibule
  • 50 g zelené olivy
  • 200 g krůtí prsa
  • sůl
  • pepř
  • 200 g tagliatelle
  • 400 g tomatové sugo
  • 100 g Jihočeský Eidam 30%

Návod na přípravu

Tagliatelle uvaříme dle návodu. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Olivy překrojíme na půl. Krůtí maso opláchneme, nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme Jihočeské máslo, přidáme cibuli, po chvíli i krůtí maso a smažíme dozlatova. Poté přidáme uvařené tagliatelle a tomatové sugo. Vaříme 5 – 10 minut. Hotové tomatové tagliatelle posypeme nastrouhaným sýrem Eidam od Madety a můžeme podávat :)

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
myslíme na příroduSýr na pánev

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenensksk