Amoleta plněná Sýrem na pánev
Co je rychlé, chutné a ohromíte tím jak při snídani, obědě, tak večeři? Vyzkoušejte náš recept.
Ingredience
na 1 porci
- 3 vajíčka
- 2 lžíce přepuštěného Jihočeského másla (případně oleje)
- špetka soli
- špetka pepře
- Sýr na pánev dle chuti (100 g)
- 2 sušená rajčata
- bazalka (cca 5 lístků)
- šalotka
- případně zelenina na dozdobení
Návod na přípravu
Rozkvedláme vajíčka, osolíme, opepříme vlijeme na pánev s máslem. Když se amoleta dodělává, nasypeme na ní sušená rajčata, přidáme bazalku a naskládáme připravený Sýr na pánev z druhé pánvičky, vše hezky zabalíme a servírujeme.
Další recepty se Sýrem na pánev najdete na www.syrnapanev.cz
Podobné recepty

Vdolky s Tvarohovým Lipánkem a povidly
Vdolečky jako od babičky, díky Lipánkovi je to možné.

Opečený sendvič se sýrem Lipánek, šunkou a volským okem
Pro dětičky na svačinu, manžela do práce nebo jako dokonalá snídaně. Jednoduchý recept, který neomrzí.

Polévka s pečeným květákem, Jihočeským žervé a cizrnou
Není polévka jako polévka, s pečeným květákem je jedinečná.

Zapečené těstoviny se sýrem Lipánek a hráškem
Zapečené těstoviny znáte jistě na tisíc způsobů. O tom našem jste ale jistě ještě neslyšeli.

Čokoládová pěna se sladkou pomazánkou Lipánek
Pěna, kterou oživíte každou párty nemusí být jen ta z bublin. Dezert, který si zamiují hosté malí i velcí.

Krůtí karbanátky se syrečkem špenátem a bramborami
Tak tuhle pochoutku určitě stojí za to vyzkoušet. Už jen z fotky se sbíhají sliny.

Koblížky z bílého jogurtu Nature se skořicí
Takové umí jen ty praví kuchtíci, patříte mezi ně? Připravte si ke snídani něco extra.

Vánoční sýrové krekry
Rychlé a chutné pohoštění, kterým můžete vyvážit sladké cukroví.
Kdo jsme?
Jsme největším zpracovatelem mléka v České republice s tradicí od roku 1837, se sídlem v malebné krajině jižních Čech.
VÍCE O MADETĚ...
Co vyrábíme?
V našem portfoliu najdete téměř 200 poctivých produktů z jihočeského mléka. Tvarohy, sýry, jogurty a řadu dalších.
PRODUKTY OD MADETY...
Kde nás koupíte?
KDE KOUPIT VÝROBKY OD MADETY...