Čočka beluga se zeleninou a Sýrem na pánev
Že jste již vyzkoušeli čočku na všechny způsoby? Ten náš ale určitě ne. Sýr na pánev se k ní hodí skvěle.
Ingredience
- 150 g černé čočky beluga
- 2 mrkve
- 1 cuketa
- 1 hrst růžiček brokolice
- sůl
- hladkolistá petržel
- 2 balení Sýru na pánev
- provensálské bylinky
- olej
Návod na přípravu
Čočku uvaříme dle návodu. Zeleninu nakrájíme na malé kostičky a orestujeme na pánvi s rozpáleným olejem. Po změknutí zeleniny smícháme s čočkou, petrželí, provensálskými bylinkami a osolíme. Sýr na pánev opečeme z obou stran dle návodu a podáváme s čočkou.
Podobné recepty

Máslové koláčky s Tvarohovým Lipánkem
Že nedodržujete čaj o páté? Nevadí. Tyhle koláčky jsou vhodnou sladkou jednohubkou i k odpolední kávě. Lipánek Tvarohový je ideální méně sladkou náplní pro jakékoli podobné koláčky.

Těstoviny s omáčkou z Jihočeského Lipna, šunkou a pažitkou
Rychlá a lehká večeře pro všechny milovníky těstovin. Jihočeské Lipno dodá omáčce příjemnou smetanovou chuť, není ji pak potřeba ani ničím dalším zahušťovat.

Sýr na pánev na pečeném chlebu s humusem, pečenými paprikami a bylinkovým pestem
Přinášíme další variantu úpravy Sýru na pánev. Už jste ho vyzkoušeli kombinovat s humusem? Lahůdka.

Romadur s pečenými bylinkovými bramborami a česnekovým dipem
Toužíte po večeři bez masa? Vůně odéru Romaduru přiláká i sousedy.

Kuřecí souvlaki s tzatziki a pečenou pitou plněnou uzeným Tylžským sýrem
Připravte si na svém grilu jídlo, které je právem oblíbené nejen v Řecku. S uzeným Tylžským sýrem od Madety to bude teprve lahůdka.

Grilovaný sýr Plesnivec v bylinkách s brusinkovým dipem a bramborami grenaille
Grilovaný hermelín je už trochu nuda, nemyslíte? Co vyzkoušet Plesnivec?

Sekaný vepřový steak s balkánským sýrem, ajvarem a lehkým salátkem
Při nákupu na grilovací párty by určitě bylo dobré myslet i na Jihočeský balkánský sýr. Možností je více, než jen Šopský salát. Použít sýr můžete i do placiček z mletého vepřového masa.

Hovězí tatarák s grilovanou topinkou a Tylžským sýrem
Tatarák a topinka je nejen skvělý začátek večera, jehož součástí je alkohol. Pokud na topince necháte zapéct sýr, navíc ještě Tylžský, tato pochoutka získá další rozměr.
Kdo jsme?
Jsme největším zpracovatelem mléka v České republice s tradicí od roku 1837, se sídlem v malebné krajině jižních Čech.
VÍCE O MADETĚ...
Co vyrábíme?
V našem portfoliu najdete téměř 200 poctivých produktů z jihočeského mléka. Tvarohy, sýry, jogurty a řadu dalších.
PRODUKTY OD MADETY...
Kde nás koupíte?
KDE KOUPIT VÝROBKY OD MADETY...