Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
myslíme na příroduRakletuj s Madetou
Madeta.cz

Gnocchi s Jihočeskou nivou a slaninou

15 minut

náročnost:

přehled receptů

Po vzoru našeho cottage. Ať už jim říkáte jakkoli, hlavní je, že vám chutnají. Vyzkoušejte je i s naší Jihočeskou nivou.

Gnocchi s Jihočeskou nivou a slaninou

Ingredience

  • 110 g sýru Jihočeská niva
  • 500 g gnocchi
  • 200 g na kostičky nakrájené slaniny
  • 100 g Jihočeské zakysané smetany 11%
  • sušená rajčata
  • půlka cibule
  • sůl
  • pepř
  • Jihočeské máslo
  • olej

Návod na přípravu

Gnocchi uvaříme v osolené vodě dle návodu. Cibuli nakrájíme najemno a slaninu na kostičky. Polovinu slaniny opečeme dozlatova na rozehřáté pánvi s olejem. V hrnci rozehřejeme kousek Jihočeského másla, na kterém usmažíme cibulku a druhou polovinu slaniny dozlatova. Poté přidáme uvařené noky, na kostičky nakrájenou Jihočeskou nivu, osolíme, opepříme, přilijeme Jihočeskou zakysanou smetanu a sušená rajčata. Ještě chvíli povaříme a máme hotovo. Na talíři posypeme osmaženou slaninou a můžeme podávat :)

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
myslíme na příroduRakletuj s Madetou

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen