Grilovaná zelenina a pečená karotka s Jihočeským cottagem
Lehký, dravý a výborný oběd či večeře? Grilovaná zelenina a pečená karotka s Jihočekým cottagem splňují vše. Ochutnejte s námi.
Ingredience
- 150 g mrkve
- 1/2 menší cukety
- 1/2 menšího lilku
- 150 g cherry rajčat
- 4 snítky tymiánu
- sůl a pepř
- 2 lžíce olivového oleje
- 2 lžíce balsamikového octa
- 150 g Jihočeský Cottage s pažitkou
- 1 lžička čerstvé bazalky
Návod na přípravu
Zeleninu pečlivě umyjeme a nakrájíme. Přidáme tymián a lehce osolíme, opepříme. Přidáme 2 lžíce olivového oleje a 2 lžíce balsamikového octa.Vše pečlivě promícháme a pečeme 40 minut na 180 °C.
Dobrou chuť!
Podobné recepty

Burger s masovými koulemi v chilli omáčce se Sýrem na pánev, salátem a majonézou
Tak s tímhle extra sýrovým burgerem budete za hvězdu!

Těstovinový salát s grilovanou zeleninou a Sýrem na pánev
Jednodušší už to být nemůže. Sýr na pánev je hotový za pár minut a rychlý oběd nebo vydatná večeře je na světě!

Pečené houby Portobello plněné slaninou, bylinkami a Romadurem
Nezvyklá kombinace, která vás ale příjemně překvapí.

Máslové koláčky s Tvarohovým Lipánkem
Že nedodržujete čaj o páté? Nevadí. Tyhle koláčky jsou vhodnou sladkou jednohubkou i k odpolední kávě. Lipánek Tvarohový je ideální méně sladkou náplní pro jakékoli podobné koláčky.

Těstoviny s omáčkou z Jihočeského Lipna, šunkou a pažitkou
Rychlá a lehká večeře pro všechny milovníky těstovin. Jihočeské Lipno dodá omáčce příjemnou smetanovou chuť, není ji pak potřeba ani ničím dalším zahušťovat.

Cupcakes red velvet s krémovou polevou z Jihočeského žervé
Red velvet vznikl v New Yorském hotelu Waldorf Astoria. Červený samet je jedním z nejoblíbenějších amerických dortů. Vyzkoušejte ho v menším provedení po česku s Jihočeským máslem a bílým jogurtem Nature.

Sýr na pánev na pečeném chlebu s humusem, pečenými paprikami a bylinkovým pestem
Přinášíme další variantu úpravy Sýru na pánev. Už jste ho vyzkoušeli kombinovat s humusem? Lahůdka.

Romadur s pečenými bylinkovými bramborami a česnekovým dipem
Toužíte po večeři bez masa? Síla odéru Romaduru přiláká i sousedy.
Kdo jsme?
Jsme největším zpracovatelem mléka v České republice s tradicí od roku 1837, se sídlem v malebné krajině jižních Čech.
VÍCE O MADETĚ...
Co vyrábíme?
V našem portfoliu najdete téměř 200 poctivých produktů z jihočeského mléka. Tvarohy, sýry, jogurty a řadu dalších.
PRODUKTY OD MADETY...
Kde nás koupíte?
KDE KOUPIT VÝROBKY OD MADETY...