Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
myslíme na příroduSýr na pánev
Madeta.cz

Hovězí hamburger s Jihočeskou Zlatou nivou a cibulovým chutney

Zkuste burgery s nivou, budou pak mít ten správný říz.

Hovězí hamburger s Jihočeskou Zlatou nivou a cibulovým chutney

Ingredience

  • 500 g hovězí mleté maso
  • 1 balení Jihočeské Zlaté nivy
  • 4 plátky slaniny
  • majonéza
  • 2 rajčata
  • 4 housky
  • 3 ks červené cibule
  • ledový salát
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce třtinového cukru
  • 2 lžíce Jihočeského másla
  • 1 balení Jihočeské zakysané smetany

 

Návod na přípravu

Hovězí maso osolíme, opepříme a uděláme 4 silnější placky. Rajče a cibuli nakrájíme na kolečka. Maso dáme na gril a mezitím si uděláme cibulové chutney. V hrnci rozehřejeme Jihočeské máslo, přidáme 2 červené cibule nakrájené na kolečka a med. Vaříme, dokud med s Jihočeským máslem nezhoustne. Housky rozkrojíme a potřeme majonézou. Poklademe ledovým salátem, grilovaným hovězím masem, na plátky nakrájenou Jihočeskou Zlatou nivou, cibulovým chutney, plátky rajčete a přiklopíme druhou půlkou housky. Podáváme s bramborovými hranolky a dipem ze zakysané Jihočeské smetany.

Na přehled receptů...

Podobné recepty

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
myslíme na příroduSýr na pánev

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen