Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
myslíme na příroduRakletuj s Madetou
Madeta.cz

Pečené brambory plněné sýrem Romadur

Ten pohled na roztékající se Romaduru na opékaných bramborech. Vystihli bychom to jedním slovem. Mňam!

Pečené brambory plněné sýrem Romadur

Ingredience

  • 2 balení Romaduru
  • 1 svazek jarní cibulky
  • 1 papriková klobása
  • 2 velké brambory
  • 1 svazek pažitky

Návod na přípravu

Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce do měkka. Mezitím si nastrouháme Romadur od Madety, nakrájíme na kostičky klobásu a jarní cibulku na tenká kolečka. Poté rozkrojíme uvařené brambory napůl a vydlabeme. Vnitřek brambor smícháme s Romadurem, klobásou a jarní cibulkou a vydlabané brambory směsí naplníme. Pečeme v troubě na 180 °C cca 5 minut. Posypeme nasekanou pažitkou a podáváme.

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
myslíme na příroduRakletuj s Madetou

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenen