Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost. Používáním našich stránek s tímto souhlasíte.
Více informací
myslíme na příroduSýr na pánev
Madeta.cz

Pečené brambory plněné sýrem Romadur

Ten pohled na roztékající se Romaduru na opékaných bramborech. Vystihli bychom to jedním slovem. Mňam!

Pečené brambory plněné sýrem Romadur

Ingredience

  • 2 balení Romaduru
  • 1 svazek jarní cibulky
  • 1 papriková klobása
  • 2 velké brambory
  • 1 svazek pažitky

Návod na přípravu

Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce do měkka. Mezitím si nastrouháme Romadur od Madety, nakrájíme na kostičky klobásu a jarní cibulku na tenká kolečka. Poté rozkrojíme uvařené brambory napůl a vydlabeme. Vnitřek brambor smícháme s Romadurem, klobásou a jarní cibulkou a vydlabané brambory směsí naplníme. Pečeme v troubě na 180 °C cca 5 minut. Posypeme nasekanou pažitkou a podáváme.

Na přehled receptů...

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

0
myslíme na příroduSýr na pánev

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cscsenensksk